duminică, 19 februarie 2017

Oricine isi doreste sa mearga intr-un sejur in Lefkada in 2017

Lefkada reprezinta, fara indoiala, una dintre cele mai grozave destinatii ale Marii Mediterane, avand ape cristaline, inconjurate de munti ascutiti si peisaje de neuitat, ce atrag numerosi turisti in fiecare vara. Astfel, si romanii sunt interesati de un sejur Lefkada in 2017 datorita activitatilor disponibile, insa si pentru ca preturile sunt accesibile in toate buzunarele, in timp ce conditiile nu vor lasa niciodata de dorit.



Castelul Agia Mavra

Povestea acestei constructii incepe in anul 1224, atunci cand orasul a fost capturat de francezi si a fost oferit drept cadou Contelui de Orsini, iar acesta din urma a pus bazele castelului, care astazi vegheaza poarta principala de acces catre insula, fiind finalizat in secolul al 14-lea. Acesta reprezinta un exemplu perfect al arhitecturii fortaretelor de la acea vreme si nu trebuie ratat de catre cei care ajung in Lefkada, in special datorita faptului ca a fost supus unui amplu proces de renovare, fiind pastrat in cele mai bune conditii in ziua de azi. De asemenea, in apropiere se regaseste si o biserica eleganta, fiind organizate in zona diferite evenimente culturale ce atrag numerosi turisti.




Porta Katsiki Lefkada

Un sejur Lefkada in 2017 nu poate fi complet daca turistii nu aleg sa isi petreaca macar o zi pe una dintre cele mai importante plaje ale insulei, inclusa in topul 10 al celor mai grozave din Marea Mediterana. Aceasta ofera cele mai impresionante aspecte pentru care Lefkada este faimoasa, incepand de la stanci abrupte, la multa vegetatie si apa turquoise, foarte clara, ce completeaza peisajul magnific. Turistii au parte de conditii perfecte aici, de la numeroase baldachine si sezlonguri, la terenuri de sport pentru toate preferintele, baruri pe plaja, restaurante pentru toate gusturile, dar si conditii ideale pentru practicarea sporturilor pe apa, incepand la scuba diving, polo si pana la plimbari cu schi jetul.


marți, 14 februarie 2017

Este mult mai practic sa achizitionezi pulovere pentru femei en gros

Chiar daca primavara e pe punctul de a-si face aparitia, nu trebuie sa omiteti faptul ca si acest anotimp aduce temperaturi scazute si ploi, astfel ca nu e inca timpul sa renuntati la hainele groase. In aceasta perioada magazinele online au parte o multime de promotii de nerefuzat la articolele vestimentare pentru zilele mai reci, iar daca sunteti in cautare de noi piese noi de imbracaminte, puteti sa achizitionati cateva modele din categoria pulovere femei en gros. Practic, o sa beneficiati de produse de calitate, la un pret avantajos, fara insa a pierde timp prin magazine cautand ceea ce va place si ceea ce vi se potriveste.



Materiale si texturi

In functie de modelul pe care il alegeti, trebuie sa selectati si materialele care s-ar potrivi, tinand cont de cateva criterii simple. In primul rand, pentru puloverele lungi, pana peste genunchi este bine sa optati pentru un material mai moale, asemanator cu casmirul. Pe masura ce lungimea scade, alegeti croieli mai umflate si cu texturi mai dure pentru a fi in tendinte, iar indiferent de ceea ce alegeti, nu uitati sa respectati instructiunile de spalare pentru ca acestea sa nu intre la apa sau sa se deterioreze.



Modele si imprimeuri

La capitolul accesorizare, nu trebuie sa va faceti griji pentru ca puteti alege modele de pulovere femei en gros care sa aiba deja imprimeuri sau aplicatii de decor. In cazul in care vreti sa mizati pe un look mai clasic, nude este in continuare nuanta cea mai cautata pentru ca avantajeaza orice tip de silueta si poate fi asortat cu usurinta. Daca doriti sa faceti cadouri celor mai apropiati prieteni, nu mai stati pe ganduri si uitati-va peste ofertele magazinelor online pentru ca veti gasi ceea ce va doriti incadrandu-va in bugetul pe care v-ati propus sa il alocati.