luni, 8 mai 2017

De ce foarte multi bucuresteni si debranseaza de la Radet?



Poti sa dai click aici pentru oferta debransarii de la Radet propusa de Pro Constructo, procedura care va aduce oricarui client mai mult confort si economii substantiale de-a lungul timpului. Asadar, cei care locuiesc in Bucuresti sau in localitatile invecinate pot afla mai multe despre toate avantajele aduse de acest serviciu. Cu toate ca investitia initiala pentru achizitia, instalarea si punerea in functiune a unei centrale termice poate sa ajunga si pana la 10.000 de lei, suma este amortizata in cativa ani, urmand ca mai apoi economiile sa fie resimtite in buzunarul clientilor. 

Mai multe avantaje

In primul rand, clientii au parte de mai mult confort si independenta, deoarece ei pot decide oricand isi doresc sa foloseasca apa calda sau sa porneasca caldura, fara a mai ramane la mana autoritatilor. De asemenea, este foarte simplu sa se regleze temperatura dorita, iar apa se incalzeste instant, fara a mai fi nevoie sa treaca cateva minute. In plus, pe aceasta cale se elimna si riscul de a ramane fara caldura in sezonul rece cand sistemele vechi ale Radet adesea dau rateuri.

Acte necesare 

Este mult mai simplu sa dai click aici pentru oferta propusa de Pro Constructo si sa se ocupe acestia de proiectul de debransare, intrucat sunt necesare mai multe etape care, pe cont propriu, pot da batai de cap. Asadar, in primul rand nu trebuie sa lipseasca cererea de debransare, dar nici dovada achizitiei unui alt sistem de incalzire, alaturi de certificatul de garantie si manualul de utilizare. Mai mult, trebuie sa fie de acord atat asociatia de proprietari, insa si vecinii de la acelasi etaj si de pe verticala. Nu in ultimul rand, este esential proiectul avizat de proiectantii cladirii, fie de o expertiza tehnica efectuata de catre specialisti, iar cei de la Pro Constructo pot usura acest intreg proces.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu