joi, 8 iunie 2017

Aparatele de masaj ne usureaza viata

Dintr-o locuinta nu trebuie sa lipseasca diferite aparate de masaj, care au rolul de a ne relaxa si de a ne face odihni mai bine dupa o zi intreaga petrecuta pe drumuri. Insa piata este inundata de astfel de produse ce promit marea cu sarea, motiv pentru care trebuie sa stim cum sa le alegem pe cele mai potrivite, iar totul poate fi mult mai simplu la ShopU, unde gama este suficient de variata pentru a indeplini preferintele tuturor. 

Foarte cautat este aparatul de masaj ce foloseste o tehnica chinezeasca imbinata cu cele mai noi tehnologii, astfel incat sa fie combatute durerile musculare si nu numai, totul intr-un mod foarte simplu. De asemenea, un astfel de dispozitiv este foarte usor de folosit si se remarca prin cateva functii incorporate, precum acupunctura, masajul, terapia cu ventuze, recuperarea, imunoterapia, circulatia sangelui, reducerea greutatii sau antrenamentul Stroke. 

Avantaje aduse sanatatii

Folosirea unor aparate de masaj in propriul domiciliu poate avea cateva beneficii importante pentru
sanatate, prin eliminarea durerilor din diferite zone ale corpului, cu precadere cele ale spatelui sau umerilor, insa se va putea constata si disparitia senzatiei de oboseala. Si pielea devine mai flexibila si mai sanatoasa pentru ca sangele circula mai bine, sunt eliminate durerile musculare, motiv pentru care un asemenea dispozitiv este recomandat in diferite conditii, precum artrita sau reumatism.

Pachet complet

Alimentarea se poate face in trei moduri, cu un incarcator conectat la o priza obisnuita de 220V, cu un cablu USB sau cu 3 baterii clasice, iar durata acestora de viata este de circa 50 de ore, in functie de intensitatea cu care este folosit aparatul. Din pachet nu lipsesc nici cei doi electrozi speciali si suportul pentru a-i intretine, alaturi de toate cablurile de alimentare, insa nici manualul de utilizare cu ajutorul caruia pot fi descoperite toate functiile.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu