sâmbătă, 16 iunie 2018

Oricine are nevoie de o recuperare confortul propriei locuinte


Planifici sau ai avut recent interventii chirurgicale ortopedice? Stiai ca poti alege sa ai parte de consultatii, ingrijire si reabilitare in urma interventiilor ortopedice in confortul casei tale? La doctoracasa.ro poti gasi informatii cu privire la programul nostru ortopedic pentru acasa, care cuprinde ingrijire completa si individualizate in functie de necesitatile pacientului.

O interventie chirurgicala ortopedica va poate imbunatati in mod semnificativ calitatea vietii insa si planificarea serviciilor de reabilitare si monitorizare de care aveti nevoie dupa interventie chirurgicala este la fel de importanta ca si procedura in sine. De cele mai multe ori asistenta medicala si recuperarea la domiciliu este adesea mai rentabila, cu rezultate mai bune in comparatie cu alte optiuni de reabilitare.

In confortul propriei case, o echipa de terapeuti, asistenti medicali si medici va oferi consultatii si servicii de reabilitare specializate pentru a usura tranzitia catre o viata mai sanatoasa si mai independenta. Atunci cand decizi sa programezi inlocuirea genunchiului, soldului sau umarului, nu uita sa accesezi doctoracasa.ro si sa soliciti programarea unei consultatii ortopedice la domiciliu, pentru a a incepe reabilitarea in cele mai bune conditii. 

Care sunt avantajele consultatiilor ortopedice propuse?
Pacientilor Doctor Acasa li se ofera cea mai buna abordare din partea intregii echipe pentru ingrijirea de calitate. Consultatiile la domiciliu si monitorizarea indeaproape a pacientului ajuta la promovarea dezvoltarii mobilitatii si a independentei acestuia, contribuind in acelasi timp la reducerea riscului de vizite spitalicesti neplanificate, care se dovedesc a fi deranjante. Medicii si terapeutii specializati in asistenta medicala ortopedica ofera asistenta medicala bazata pe stiinta, cercetare si educatie pentru obtinerea celui mai bun rezultat posibil.

Programul de consultatii este flexibil, oferind ingrijirea pacientului dupa bunul plac, adaptata in functie de nevoile individuale, in coordonare cu planul de tratament facut de medicul pacientului. Astfel, un pacient care alege consultatiile ortopedice Doctor Acasa se va putea bucura, printre altele, de: un plan terapeutic realizat in confortul si intimitatea casei, exercitii si activitati de terapie concepute pentru a va satisface nevoile individuale, un plan de ingrijire personala comprehensiv axat pe prevenirea complicatiilor si necesitatii respitalizarii, educarea pacientului cu privire la medicamentatie si monitorizarea administrarii medicamentelor.

Serviciile ortopedice doctoracasa.ro sunt menite sa ajute pacientul sa revina la un stil de viata activ cat mai curand posibil, astfel ca acestia isi pot mentine stilul de viata independent in timp ce se recupereaza acasa. Cu ajutorul asistentei medicale la domiciliu pacientii se vor recupera mai repede, iar ingrijirea acestora va fi coordonata cu medicul principal. Recomandarile primite vor pacientii sa reduca riscul de a cadea in propria locuinta. Mai mult pacientii cu osteoporoza vor fi ajutati sa isi imbunatateasca puterea, sa diminueze durerea si isi imbunatateasca postura si functiile aparatului locomotor, ceea ce este un mare plus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu