miercuri, 17 august 2022

Agrafa Print – raiul produselor personalizate

Dacă afacerea voastra are nevoie sau poate fi legată de utilizarea de produse promoționale precum steguletele personalizate, Agrafa Print este cel mai bun loc pentru a le cumpăra, deoarece puteți combina propriile idei cu cele ale experților din departamentul nostru de creație.

Aceste obiecte mici, care înseamnă mult, pot ajuta oamenii să se gândească la brand într-un mod nou, dându-i mai multă valoare. Așadar, nu ar trebui să lăsați steaguri de pe lista de produse promoționale pe care doriți să le utilizați în viitor pentru a vă promova marca și a construi relații semnificative cu potențialii clienți. Chiar dacă sunt simple, fac diferența. Așadar, folosiți toate instrumentele creative ale mărcii dvs. pentru a schița o grafică originală și atrăgătoare pe care apoi o putem imprima pe produs. Dacă doriți să ne folosiți și pentru asta, vă promitem să facem produse care să fie fidele mărcii.

Dimensiunea standard pentru acest tip de produs este de 21 cm x 15 cm, imprimat pe hartie cretata de 90 gr/m2. Imprimarea digitală policromă, care poate folosi până la 4 + 4 culori, este utilizată pentru a imprima pe ambele fețe. Pe steag se adaugă și un băț de plastic pentru a-i da forma finală. Totul este acum terminat. De aici, puteți solicita anumiți pași de finisare, care pot schimba complet modul în care arată produsul final. Lacul, laminarea și ștanțarea sunt toate părți ale tipăririi care sunt utilizate din motive diferite și au efecte diferite.

Pentru a afla prețul final, trebuie să completați un formular de configurare a produsului. Aici introduceți toate detaliile specifice, cum ar fi numărul de piese dorite, orice detalii grafice sau orice operațiuni personalizate. Odată ce acestea sunt date, se va face prețul final și va fi mai mult decât accesibil pentru orice buget. Așadar, la Agrafa, încercăm să oferim servicii de înaltă calitate la cele mai bune prețuri de pe piață, fără a adăuga extra care să facă o mare diferență în costul total. De asemenea, pentru a evita orice fel de necazuri, am adaugat optiunea de a cere o mostră din produs, pentru a putea vedea dacă nu seamănă cu poza pe care ți-am dat-o și a ne anunța.

Tot cu scopul de a face parteneriate pe termen lung, oferim o serie de oferte, precum design grafic gratuit pentru prima comandă de peste 30 de euro. Oferim si transport gratuit oriunde in tara pentru comenzile de peste 60 Euro. Acest lucru durează de obicei între 3 și 5 zile lucrătoare după plasarea comenzii. Pentru steagurile personalizate, trebuie să comandați cel puțin 100 dintre ele, iar dacă doriți mai mult de 500, trebuie să solicitați și să completați o ofertă personalizată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu