joi, 6 octombrie 2022

Cum alegi locul perfect pentru nunta ta?

Cadrul în care decizi să ai ziua cea mare are un impact semnificativ asupra atmosferei care se creează pentru evenimentul tău. Acest lucru este adevărat indiferent dacă decideți să faceți nunta pe o plajă sau într-o sală de bal foarte mare. Când vine vorba despre selectarea unei locații pentru o nuntă, întregul proces poate fi destul de intimidant, deoarece există o mulțime de întrebări la care trebuie să se răspundă. Nunta ta este mare sau mică? Afară sau înăuntru? După ce tu și soțul tău v-ați hotărât asupra fundamentelor nunții, puteți începe să restrângeți opțiunile pentru locații pentru a le selecta pe cele mai potrivită pentru voi. Iată un ghid pas cu pas pentru a alege locația pentru nunta voastră de la început până la sfârșit.

Stabilește locul nunții

În trecut, nunțile se țineau de obicei în orașul natal al miresei. Așa a fost și pentru generațiile părinților și bunicilor noștri. Nunțile actuale, pe de altă parte, pot avea loc în aproape orice locație, fie că este vorba de orașul natal al partenerului tău, orașul în care locuiești acum, un oraș de vacanță iubit sau chiar o locație pe care ați dorit dintotdeauna să o vedeți, dar nu ați avut-o niciodată șansa. Deși există multe avantaje asociate cu organizarea unei nunți în orașul natal, există și aspecte pozitive asociate cu organizarea într-o destinație îndepărtată.

Doriți sau nu ca petrecerea și ceremonia să aibă loc la aceeași locație

Deși, evident, este mai ușor să desfășori atât ceremonia, cât și recepția în același loc, există totuși unele cupluri care aleg să facă acest lucru chiar dacă este mai convenabil să le țină în zone separate. Acest lucru se face de obicei, astfel încât tinerii căsătoriți să poată avea ceremonia religioasă la o biserică, însă nu este exclus ca această să se facă și la restaurant dacă cuplul alege acest lucru.

Stabiliți limita de cheltuieli

Când vine vorba de selectarea unei locații pentru nuntă, a determina câți bani ești dispus să cheltuiești pe eveniment este una dintre cele mai importante decizii pe care va trebui să le iei. Se pare că locul și mâncarea reprezintă aproximativ jumătate din costul total al nunții. Ballroom-ul de nuntă Events Garden din Ploiești este locația perfectă pentru petrecere  pe care ai visat mereu să o ai, deoarece îți va permite să fii complet în limita posibilităților tale financiare. Discutați și cu cei dragi care sunt capabili să aducă contribuții financiare la ziua cea mare și stabiliți un buget general. Apoi, împărțiți acea sumă în jumătate pentru a determina câți bani aveți disponibili pentru a cheltui pe locație, precum și pe opțiunile de mâncare și băutură.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu