sâmbătă, 10 decembrie 2022

Londra este un oraș bogat în cultură și oportunități interesante

Cu o medie de 27 de milioane de vizitatori pe an, Londra este cea mai populară destinație turistică din toată Europa. Având în vedere că minunata capitală a fost construită de romani și s-a dezvoltat de-a lungul veacurilor într-o manieră cu totul uimitoare, nu ar trebui să fie surprinzător faptul că planurile de vacanță ale atât de mulți oameni o includ. Cu o moștenire lungă și distinsă și unele dintre cele mai unice culturi care se găsesc în această regiune a lumii, Londraeste acum considerată unul dintre cele mai cosmopolite orașe din lume. Orașul, care este și cel mai mic din toată Anglia, este centrul istoric al națiunii. Alegeți un city break în Londra și bucurați-vă de tot ceea ce orașul are de oferit.

Park Hyde

Unul dintre cele mai mari și, probabil, cele mai cunoscute parcuri din Londra este Hyde Park. Parcul a servit drept loc pentru mai multe demonstrații și mitinguri, făcându-l demn de remarcat din punct de vedere istoric. Evenimentele săptămânale continuă să aibă loc în colțul vorbitorilor semnificativ din punct de vedere istoric al parcului, inclusiv discuții, spectacole și demonstrații. Pe lângă două lacuri separate - Serpentine fiind cel mai cunoscut dintre cele două - parcul găzduiește o serie de monumente memoriale. Aici, se poate merge cu barca, se poate respira aer curat și se poate vedea mai multe lebede.

Westminster

Camerele Parlamentului și binecunoscutul Big Ben sunt ambele situate în Westminster, care este adesea privit ca centrul politic al Londrei. Clopotul care este păstrat în turnul cu ceas și sună în fiecare oră este cunoscut sub numele de „Big Ben”.

Camden

Camden din nordul Londrei este un cartier foarte apreciat, cunoscut pentru atracțiile sale culturale. Vizitatorii, goții, punkii și rockabillii se amestecă în mulțime, deoarece această locație este binecunoscută pentru cultura sa alternativă. Există mai multe saloane de tatuaje din care să alegeți în această parte a Camdenului, care are o cultură vibrantă a tatuajelor. Cu sortimentul său de standuri care vând bijuterii, lucrări de artă originale și mâncare stradală care preia influența unei varietăți de bucătării din întreaga lume, Camden Market este o locație care îmbrățișează originalitatea și diversitatea. Puteți să răsfoiți rafturi de îmbrăcăminte vintage la Cookies And Scream, să luați o carte folosită pentru a o lua cu dvs. la drum sau să vizitați una dintre cele mai mari brutării vegane din zonă.

British Eye

Orice vacanță aici trebuie să includă o oprire la renumitul London Eye. Construit inițial ca parte a sărbătorilor orașului la începutul anilor 2000, Ochiul este o roată gigantică. Oferă vederi uimitoare ale întregului oraș. Roata este piesa centrală a spectacolului anual de artificii de Anul Nou din Londra și este iluminată noaptea în culori de sezon.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu