sâmbătă, 17 septembrie 2016

Ce solutii de cazare gasim in Iasi

Cel mai vizitat oras al Moldovei atrage anual cateva mii de turisti prin obiectivele sale importante, dar si prin frumusetile naturale din imprejurimi. Orasul celor 7 coline promite diferite activitati pentru toate gusturile, dar si locuri de cazare care sa indeplineasca pretentiile fiecarui vizitator. Cu siguranta ca cei mai multi prefera sa se cazeze chiar in inima orasului, la unul din hotelurile centrale, Unirii sau Traian, insa dupa inaugurarea complexului Palas, tot mai multi se orienteaza catre aceasta zona, catre hotelurile Ramada sau Moldova.

SolutiiIn schimb, tarifele nu sunt accesibile pentru toate buzunarele, motiv pentru care, nici hotelurile din celelalte cartiere ale Iasiului nu sunt omise, astfel ca Eden, Zimbru, Holiday sau Palia propun preturi mai mici si conditii potrivite. Cu toate acestea, exista si posibilitatea de a gasi cazare in Iasi, in centru, la preturi foarte bune, totul fiind disponibil cu ajutorul regimului hotelier. Pe aceasta cale, oaspetii se orienteaza catre apartamentul pe care il doresc, de 1, 2, 3 sau 4 camere, in functie de numarul de prieteni care doresc sa se cazeze, dar si de conditiile oferite.

Economii
Cei care opteaza pentru un apartament cu 2 camere, in care pot fi cazate 4 persoane la un standard echivalent a 3 sau 4 stele, ajung sa plateasca cu pana la 40% mai putin decat la hotel. In plus, lista economiilor poate continua prin faptul ca se poate gati in regim propriu ori de cate ori se doreste intrucat apartamentele dispun de bucatarie, pe cand la hotel masa trebuie sa fie servita la restaurante. Mai mult, cei care cauta cazare in Iasi mai pot economisi prin faptul ca au ocazia de a se caza direct in inima orasului, astfel ca nu mai trebuie sa apeleze la transportul in comun pentru a vizita tot ce are centrul de oferit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu