sâmbătă, 24 septembrie 2016

De unde mai putem cumpara hanorace pentru baieti

Toamna a venit cu repeziciune, iar majoritatea hainelor de vara nu mai pot fi purtate din cauza frigului si a ploii. Din aceste motive trebuie sa achizitionati haine noi atat pentru dumneavoastra, cat si pentru copii deoarece si ei isi doresc sa fie mereu in pas cu moda. De cele mai multe ori toamna aduce si temperaturi blande, iar copiilor le este deseori prea cald cu pulovere sau geci. Yolka va ofera o gama larga de hanorace pentru baieti, potrivite oricarui gust sau varste. In plus, din punct de vedere estetic, modelele pieselor vestimentare sunt mereu la moda.

Culori 

Un hanorac este un articol de baza mai ales in garderoba unui baiat deoarece poate fi purtat cu usurinta cam in orice imprejurare. Astfel, indiferent daca doriti sa mergeti la o plimbare in parc, in mall, la gradinita sau la scoala si nu stiti cum sa va imbracati copilul, un hanorac va va scoate sigur din incurcatura. Fiind extrem de cerut pe piata, se gasesc o multime de culori si modele, pentru toate varstele. Yolka va usureaza munca si va aduce cele mai frumoase piese vestimentare la un click distanta, scapand de grija cautatului ore intregi prin magazine iar in plus, pentru o comanda de minim 200 lei beneficiati de transportul gratuit oriunde in tara.

Imprimeuri

In functie de varsta copilului si de preferintele acestuia puteti opta pentru hanorace simple sau cu diverse imprimeuri. Bineinteles ca in continuare au ramas in voga printre cei mici piesele vestimentare cu eroii din desene, diverse animalute sau forme geometrice. Pentru mamicile ce vor sa pastreze un stil mai conservator, exista hanorace pentru baieti ce pot fi purtate chiar si cu o camasa si o pereche de jeansi. De asemenea, multi copii sunt atrasi de culorile mai speciale precum verdele crud, albastru turcoaz sau kaki.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu