joi, 13 octombrie 2016

De unde cumparam lenjerii de pat din bumbac

Dormitorul este una dintre cele mai importante camere ale locuintei, astfel ca atunci cand cautam o lenjerie potrivita trebuie sa ne orientam dupa cativa factori importanti. In primul rand, materialele din care sunt confectionate lenjeriile trebuie sa fie de o calitate superioara, de preferat bumbacul, fiind de evitat cele sintetice. Astfel somnul va fi unul mult mai odihnitor, dar se promite si un aspect mai placut in camera. Insa si finisajele conteaza, care trebuie sa fie potrivite, in timp ce la Casa New Concept se gasesc o multime de modele foarte variate, pentru toate gusturile.

Intretinere

Aceste lenjerii de pat din bumbac sunt cele mai cautate datorita faptului ca sunt usor de intretinut,
insa sunt si de o calitate superioara, fara a se deteriora de-a lungul anilor. Atunci cand se spala la masina automata, nu trebuie sa se seteze o temperatura mai mare de 40 de grade si nici sa se foloseasca substante de inalbire, pe aceasta cale culorile pastrandu-se mai bine si mai vii. De asemenea, pentru calcare, valoarea maxima admisa este de 120 de grade.

Usor de cumparat

La Casa New Concept este foarte usor sa comanzi toate produsele preferate, ocazie cu care nu mai trebuie sa pierzi ore intregi prin magazine pana cand sa gasesti ceva pe placul tau. Orice produs prezinta suficiente imagini pentru a-ti putea forma o parere, iar produsele comandate urmeaza a fi livrate incepand din ziua urmatoare.

Accesibil

In plus, si preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, intotdeauna gasindu-se cele mai atractive oferte. Sunt disponibile si mai multe dimensiuni, potrivite atat pentru camera copiilor, cat si pentru cea a parintilor. Mai mult, pentru produsele a caror valoare depaseste 399 de lei, se asigura transportul gratuit, astfel ca este foarte avantajos sa comanzi direct de la Casa New Concept, unde se gasesc cele mai grozave lenjerii din bumbac.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu