miercuri, 12 octombrie 2016

Colantarea - metoda rapida de personalizare a masinii

Tot mai multi soferi cauta modalitati prin care sa isi infrumuseteze sau personalizeze masinile, insa totul este mult mai accesibil cu ajutorul serviciul de colantari auto in Bucuresti, fiind disponibile numeroase firme in domeniu. Cu toate acestea, oricine isi doreste sa colaboreze doar cu cele mai serioase companii, iar Auto Print nu isi va dezamagi niciodata clientii prin serviciile sale, oferind calitate, seriozitate si profesionalism.

Multiple modalitati

Posibilitatile sunt nenumarate, iar totul tine de gusturile si bugetul alocat de fiecare client. Sunt
autocolante foarte populare precum alb perlat sau culorile mate, insa la mare cautare sunt si foliile transparente, populare in special in randul celor care conduc masini de lux, intrucat pe aceasta cale vopseaua originala a autoturismului va fi protejata impotriva pietricelelor de pe drumuri si ofera un plus de protectie la zgaraieturile din parcari.

Preturi accesibile

Oricine isi doreste sa faca economii de fiecare data cand are ocazia, iar prin colantari auto in Bucuresti, totul este mult mai accesibil. Chiar daca o alta varianta des intalnita este vopsirea masinilor, aceasta implica costuri de minim 1.000 de euro pentru masinile mai mici, dar si cateva zile pierdute, timp in care vopseaua trebuie sa se usuce. Astfel, clientii pot plati 890 de lei pentru colantarea integrala a unui autoturism de clasa mica la Auto Print, fiind de cel putin 4 ori mai ieftin.

Durata de viata

Durata de viata a celui mai ieftin autocolant este de circa 2 ani, iar acesta este des intalnit in randul celor care isi schimba gusturile de-a lungul anilor si au nevoie de mai multe schimbari in timp. Insa cei care isi doresc o culoare stabila, pot opta pentru autocolantele mai groase, care sunt ceva mai costisitoare, insa care promit o durata de viata de minim 5 ani, perioada mai mult decat suficienta pentru oricine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu