vineri, 4 noiembrie 2016

Colantarea integrala protejeaza vopseaua masinii

Vopsirea clasica a unei masini nu mai reprezinta cea mai buna solutie pentru personalizarea lor sau pentru a se prezenta in cele mai bune conditii. Exista numeroase dezvantaje ale acestei proceduri, iar poate ca cel mai important este pretul foarte piperat, care variaza de la un autoturism la altul, in functie de dimensiuni, si porneste de la minim 1.000 de euro. Astfel, numerosi soferi apeleaza la colantari auto integrale, deoarece au parte de conditii foarte bune, rezultatele sunt grozave, iar preturile sunt mult mai accesibile.

Economii

Pentru a colanta integral o masina de clasa medie nu este nevoie de mai mult de 1.200 de lei, fiind disponibile numeroase culori si mai multe tipuri de autocolante, astfel ca totul se rezuma la gusturile fiecaruia. Fie ca este vorba de culorile mate sau de cele care sa imite vopseaua originala, toate sunt foarte accesibile. De asemenea, pe langa economiile financiare, clientii mai fac si economie de timp, deoarece nu mai sunt nevoiti sa piarda cateva zile pana cand autoturismul sa fie pregatit, ci doar cateva ore.

Durabilitate

In functie de calitatea autocolantului ales, durata de viata a acestora poate varia de la 2 ani pana la mai mult de 5 ani. Pentru cei care aduc adesea schimbari in aspectul masinii este ideal cel mai ieftin si care rezista 24 de luni, intrucat diferenta de pret nu este justificata, insa pentru cei care vor pastra culoarea pentru mai multi ani, atunci un autocolant de calitate se va prezenta in cele mai bune conditii in tot acest timp.

Protectie


De asemenea, vopseaua originala a autoturismului nu are de suferit, ci mai de graba este protejata de catre autocolant. Mai mult, proprietarii masinilor de lux apeleaza de multe ori la folii transparente care sa fie aplicate pe vopseaua, astfel incat aceasta sa fie mai bine protejata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu