luni, 21 noiembrie 2016

Daca alegem sa colantam masina, trebuie sa o facem cu profesionsti

Numarul soferilor care apeleaza la colantari auto profesionale este tot mai mare datorita faptului ca acestia au constientizat care sunt avantajele aduse de aceasta solutie, renuntand astfel, la varianta traditionala, aceea de a vopsi masinile. Cu siguranta ca oricine isi doreste sa faca economii cat mai mari ori de cate ori se poate, astfel ca putini sunt cei care mai sunt dispusi sa pregateasca circa 1.000 de euro pentru vopsirea masinii personale, cand colantarea acesteia este de circa 4 ori mai ieftina.

Diferite tipuri de autocolant

De cele mai multe ori se folosesc autocolante Oracal, disponibile in diferite serii, cele mai ieftine fiind cele care asigura o durata de viata de pana la 24 de luni, insa cei care au nevoie de mai multa calitate, pot alege autocolantele ceva mai groase, care pot rezista si 5 ani in cele mai bune conditii. Mai mult, sunt disponibile culori pentru toate gusturile, cele mai cautate fiind nuantele care imita vopseaua metalizata, insa si culorile mate, precum negru, rosu sau albastru.

Folia transparenta

De asemenea, o alta practica tot mai comuna a celor care apeleaza la colantari auto profesionale este sa aleaga folii transparente pentru autoturismele personale, care sa protejeze mai bine vopseaua originala a masinii. Avantajul acestui tip de folie este ca nu se poate observa decat la o analiza mai atenta, masinile prezentandu-se astfel in conditii optime.

Fara timp pierdut


Putine persoane dispun de timpul liber de care au nevoie, motiv pentru care nu isi permit sa lase masinile in service pret de cateva zile pentru ca orice procedura sa fie pusa in practica. De exemplu, pentru a vopsi o masina este nevoie de minim 3 zile doar pentru ca vopseaua sa se usuce complet, pe cand colantarea integrala nu implica mai mult de cateva ore, intrucat fiecare element se colanteaza in circa 15 minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu