duminică, 19 februarie 2017

Oricine isi doreste sa mearga intr-un sejur in Lefkada in 2017

Lefkada reprezinta, fara indoiala, una dintre cele mai grozave destinatii ale Marii Mediterane, avand ape cristaline, inconjurate de munti ascutiti si peisaje de neuitat, ce atrag numerosi turisti in fiecare vara. Astfel, si romanii sunt interesati de un sejur Lefkada in 2017 datorita activitatilor disponibile, insa si pentru ca preturile sunt accesibile in toate buzunarele, in timp ce conditiile nu vor lasa niciodata de dorit.Castelul Agia Mavra

Povestea acestei constructii incepe in anul 1224, atunci cand orasul a fost capturat de francezi si a fost oferit drept cadou Contelui de Orsini, iar acesta din urma a pus bazele castelului, care astazi vegheaza poarta principala de acces catre insula, fiind finalizat in secolul al 14-lea. Acesta reprezinta un exemplu perfect al arhitecturii fortaretelor de la acea vreme si nu trebuie ratat de catre cei care ajung in Lefkada, in special datorita faptului ca a fost supus unui amplu proces de renovare, fiind pastrat in cele mai bune conditii in ziua de azi. De asemenea, in apropiere se regaseste si o biserica eleganta, fiind organizate in zona diferite evenimente culturale ce atrag numerosi turisti.
Porta Katsiki Lefkada

Un sejur Lefkada in 2017 nu poate fi complet daca turistii nu aleg sa isi petreaca macar o zi pe una dintre cele mai importante plaje ale insulei, inclusa in topul 10 al celor mai grozave din Marea Mediterana. Aceasta ofera cele mai impresionante aspecte pentru care Lefkada este faimoasa, incepand de la stanci abrupte, la multa vegetatie si apa turquoise, foarte clara, ce completeaza peisajul magnific. Turistii au parte de conditii perfecte aici, de la numeroase baldachine si sezlonguri, la terenuri de sport pentru toate preferintele, baruri pe plaja, restaurante pentru toate gusturile, dar si conditii ideale pentru practicarea sporturilor pe apa, incepand la scuba diving, polo si pana la plimbari cu schi jetul.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu