vineri, 24 martie 2017

Certificarea pentru sistemele SSM previne accidentele

Sistemele SSM ISO 18001 fac referire la controlarea activitatilor angajatilor pentru ca acestia sa fie bine protejati impotriva oricarui accident. Acestea au fost puse la cale cu scopul de a manageria mai bine orice activitate desfasurata, pentru a asigura un mediu fara riscuri, dar si pentru gestionarea corespunzatoare a tuturor cerintelor.

Numeroase avantaje

In primul rand se contureaza un loc de munca foarte sigur, fara probleme sau riscuri si fara posibilitatea de imbolnavire. In plus, este foarte simplu sa se identifice factorii de risc si sa se ia masuri impotriva acestora si bineinteles ca angajatii vor putea lucra mult mai siguri pe ei, devenind mai eficienti. Mai mult, furnizorii, partenerii sau colaboratorii vor observa toate imbunatatirile si relatiile pot deveni mult mai stranse, fapt care va aduce venituri mai ridicate. 

De ce sa obtin un certificat?

Tinand cont ca traim intr-o tara unde accidentele de munca sunt destul de des intalnite, oricine isi va dori sa lucreze intr-un mediu fara riscuri, astfel ca cei mai buni angajati se vor orienta, in primul rand, catre companiile care au obtinute sisteme SSM ISO 18801. Aceeasi este si situatia partenerilor, care isi vor dori sa colaboreze cu profesionisti ai domeniului in care opereaza, certificatul fiind o dovada viabila in acest sens. In plus, aceasta este o ocazie cu ajutorul careia se pot deschide cateva porti noi in strainatate, pentru a putea participa la diferite licitatii, unde, adesea, sunt impuse anumite criterii pentru ca doar cei mai buni ai domeniului sa se poata implica.

La cine apelez?

Specialistii de la ISOStandard sunt bine pregatiti in acest domeniu si vor gasi intotdeauna cele mai bune solutii, adaptandu-se la fiecare companie in parte, astfel incat rezultatele sa fie cele urmarite. Transparenta este unul din punctele forte, iar certificarile sunt obtinute doar dupa ce sunt indeplinite toate obiectivele propuse.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu